Emily Blunt terug voor A Quiet Place 2, John Krasinski regisseert opnieuw

Veronica Superguide logo
Emily Blunt terug voor A Quiet Place 2, John Krasinski regisseert opnieuw

Emily Blunt terug voor A Quiet Place 2, John Krasinski regisseert opnieuw

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Dé grote horrorhit van 2018 was natuurlijk A Quiet Place en sinds het vervolg op deze zenuwslopende griezelthriller in april werd aangekondigd houden we alle ontwikkelingen vol ongeduld in de gaten. Zo liet regisseur John Krasinski in mei weten dat het vervolg zich zou richten op andere overlevenden, en in juli tekende hij een contract om het scenario te schrijven voor het tweede deel. Maar nu meldt Deadline.com dat Krasinski de opvolger ook zelf gaat regisseren, en dat zijn vrouw Emily Blunt opnieuw in de film te zien zal zijn. Het tweede deel draait dus opnieuw om de familie Abbott.

Beklemmende bevallingsscène

En dan beginnen nu de SPOILERS, maar natuurlijk heb je A Quiet Place vast allang gezien. Afgaande op het einde van de eerste film zal Krasinski zelf vermoedelijk niet meespelen, tenzij hij in flashbacks of droomscènes voorbij komt. Het is nog niet zeker of Millicent Simmonds en Noah Jupe terugkeren als dochter Regan en zoon Marcus, maar het lijkt er op van wel. En nadat de beklemmende bevallingsscène het hoogtepunt was van de eerste film krijgen we nu te zien hoe de Abbotts een baby groot gaan brengen in doodse stilte.

A Profitable Place

Bij filmstudio Paramount zullen ze zich ongetwijfeld in hun handjes wrijven dat Krasinski en Blunt terugkeren voor het vervolg, aangezien A Quiet Place één van de meest winstgevende films van de afgelopen jaren was; de horrorsensatie kostte 17 miljoen dollar om te maken, en dat is Hollywood een habbekrats, maar de film bracht wereldwijd 340 miljoen in het laatje.  A Quiet Place 2 gaat op 14 mei 2020 in première.

Lees verder