Ellie Lust

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Ellie Lust
VI

Ellie Lust over aanvallen Vandaag Inside: ‘Ik volg die mensen niet’

|
|

Laatste update:

Niemand lijkt veilig te zijn voor de mannen van Vandaag Inside, maar Ellie Lust hangt wel middenin het dartbord van Johan Derksen. De ex-politievrouw wordt regelmatig belachelijk gemaakt of krijgt geïrriteerde reacties van de mannen. Ellie reageert nu zelf op die aanvallen.

Levens gered

“Ik zie dat ook natuurlijk langskomen, maar ik weet wie ik ben. Ik heb 31 jaar bij de politie gewerkt, ik heb letterlijk en figuurlijk levens gered, aldus Ellie in het WNL-programma In De Kantine.

In de Rolodex

De tv-persoonlijkheid wil geen vervelende dingen terugzeggen over de VI-mannen “want dan voed ik dat alleen maar. Dan zit ik kennelijk in de Rolodex en dan word ik er af en toe uitgepikt en heb ik het even te verduren, maar ik volg die mensen niet.” Vandaag Inside is wel regelmatig in het nieuws, bijvoorbeeld dat het programma dit jaar geen kans maakt op een Televizier-Ring.

‘That’s life’

Ellie eindigt op een positieve noot want ze krijgt veel positieve reacties van mensen op haar werk, met name in Rotterdam. Daardoor accepteert ze dat er ook weleens zure opmerkingen tussenzitten.Ja, that’s life, hè?”

Vandaag Inside start maandag 15 augustus weer op SBS 6. Wie er die uitzending afgebrand gaat worden is nog niet bekend.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder