Eerste trailer voor The Vampire Diaries spin-off Legacies onthuld

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Eerste trailer voor The Vampire Diaries spin-off Legacies onthuld

Eerste trailer voor The Vampire Diaries spin-off Legacies onthuld

|
|

Laatste update:

Dit najaar keren we terug naar Mystic Falls voor de Vampire Diaries spin-off Legacies. En de eerste trailer belooft een kruising tussen X-Men en Twilight!

Bovennatuurlijk

In Legacies volgen we de leerlingen van de Salvatore School. Op het eerste gezicht is dit een normale kostschool waar de scholieren kampen met alledaagse zaken als examens, vriendschap, liefde en romantiek. Maar de Salvatore School is net iets anders dan andere scholen. Hier bestaan de studenten namelijk uit vampiers, weerwolven en andere bovennatuurlijke creaturen. Ze leren dan ook niet alleen de reguliere schoolvakken, maar ook om hun duistere krachten in de bedwang te houden. Maar dat blijkt makkelijker gezegd dan gedaan…

Weerwolf

Na The Originals is Legacies is het volgende hoofdstuk in de Vampire Diaries-saga. De hoofdrol is voor Danielle Rose Russell. Zij zal opnieuw in de huid kruipen van Hope Mikaelson, de dochter van een oppervampier en een voormalige weerwolf. Voeg daarbij het feit dat ze de laatste is in een bloedlijn van heksen, en dit maakt Hope een van de krachtigste personages in het Vampire Diaries-universum. Zij zal niet het enige bekende gezicht zijn voor de fans: Matthew Davis keert na The Originals en The Vampire Diaries terug als mentor Alaric Saltzman.

Legacies gaat op 25 oktober van start in Amerika. Laten we hopen dat Nederland snel zal volgen!

Lees verder