• Nieuws

Eerste trailer van Clint Eastwoods The 15:17 To Paris

Eerste trailer van Clint Eastwoods The 15:17 To Paris

Nog niet zo lang geleden werd Clint Eastwood in Nederland gespot. Op het Centraal Station van Amsterdam schoot hij een paar scènes voor zijn film The 15:17 To Paris. De film, over een verijdelde aanslag op een Thalys-trein, heeft een eerste trailer!

The 15:17 To Paris draait om de Amerikaanse jeugdvrienden en militairen Alek Skarlatos, Spencer Stone en Anthony Sadler. Tijdens hun vakantie in Europa reisde het drietal met de Thalys naar Parijs. Die dag probeerde een extremist een aanslag te plegen op de trein, die door het drietal verijdeld werd. Eastwood besloot in elk geval iets te doen met het vertrekpunt van de Thalys, in Amsterdam.

Moed

Skarlatos, Stone en Sadler spelen in Eastwoods nieuwste film zichzelf. Dat hun heldhaftige actie in de film zou zitten was te verwachten, maar The 15:17 To Paris richt zich ook op de jeugd en militaire opleiding van het trio. De militairen ontvingen voor hun optreden een Légion d’Honneur; de hoogste Franse onderscheiding voor betoonde moed. Dankzij het ingrijpen van de Amerikanen raakten ‘slechts’ drie passagiers gewond.

The 15:17 To Paris draait vanaf 8 februari in de bioscoop.