Netflix deelt eerste teaser Nederlandse horrorserie Ares

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Netflix deelt eerste teaser Nederlandse horrorserie Ares

Netflix deelt eerste teaser Nederlandse horrorserie Ares

|
|

Laatste update:

Dit jaar verschijnt Ares op Netflix. Vandaag deelde de streamingdienst een eerste teaser voor deze horrorserie van eigen bodem!

Feuten

Eerder deze maand schreven we al dat de opnames voor Ares momenteel in volle gang zijn. In deze eerste Netflix-productie van Nederlandse bodem sluiten Rosa en Jacob zich aan bij de studentenvereniging uit de titel. Het lidmaatschap verschaft hen toegang tot macht, geld en status. Maar de feuten komen er al snel achter dat zij daar een hoge prijs voor moeten betalen! Vandaag onthulde Netflix de eerste beelden van deze duistere horrorreeks…

Gouden Kalf

De teaser voor Ares toont een gedekte tafel in de zaal van het Rijksmuseum waar De Nachtwacht hangt. ‘Alleen de uitverkoren studenten halen het hoofdgerecht’, zo belooft het bijschrift. Toegeven, veel meer dan een aankondiging is het voorproefje niet, maar het is genoeg om de interesse voor deze eerste Nederlandse Netflix Original verder aan te wakkeren. Aan de cast zal het niet liggen: onder meer Gouden Kalf-winnaar Rifka Lodeizen (onlangs nog te zien in de spraakmakende RTL-serie Judas), Robin Boissevain (Oogappels) en Jade Olieberg (Penoza) zullen te zien zijn in deze achtdelige horrorserie.

Lees verder