Eerste gasten bekend van 24 uur met… de sporteditie

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Eerste gasten bekend van 24 uur met… de sporteditie

Eerste gasten bekend van 24 uur met… de sporteditie

|
|

Laatste update:

24 uur met… krijgt een sportief staartje. Het interviewprogramma stopte eerder dit jaar na tien seizoenen op televisie, maar Peter Heerschop gaat een nieuwe reeks presenteren voor KPN.

Sporticonen

Peter Heerschop gaat de nieuwe sporteditie van het interviewprogramma 24 uur met... presenteren.  Hij kondigde zijn eerste gasten vanmiddag aan in de Coen & Sander Show op Radio 538. 

Windsurfer Dorian van Rijsselberghe, tweevoudige olympisch kampioen, staat voor de keuze of hij nog eens vier jaar doorgaat met topsport of kiest voor zijn gezin. Hij legt Peter in de eerste aflevering op 11 december uit hoe zwaar zijn sport eigenlijk is en daagt hem ook fysiek uit.

Hockeyster Ellen Hoog maakte onlangs bekend dat ze stopt als international. Peter vraagt haar hoe ze terugkijkt op het roerige jaar voor haar laatste Olympische Spelen in Rio de Janeiro en zingt met Ellen een karaoke-duet. Peter Heerschop wil van Pierre van Hooijdonk weten wat voor trainer hij zelf zou willen zijn en welke club hij zou willen trainen.

Bijzondere interviews

Het bijzondere interviewprogramma, dat acht jaar lang te zien was bij de VPRO, werd gepresenteerd door Wilfried de Jong. In de laatste vier seizoenen nam cabaretier Theo Maassen het stokje over. Bekijk hieronder een fragment waarin Maassen in hevige discussie raakt met Ali B.

De nieuwe reeks van 24 uur met… is vanaf 11 december te zien op KPN Presenteert.

Lees verder