Eerste blik op Tom Hardy’s Venom

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Eerste blik op Tom Hardy’s Venom

Eerste blik op Tom Hardy’s Venom

|
|

Laatste update:

Sony heeft op Comic Con Brazil hun logo onthuld voor de aankomende Venom-film met Tom Hardy. Een verslaggever van entertainmentwebsite Collider wist een plaatje te schieten van de bad guy… of in dit geval, de held.

Venom

Het zou kunnen dat het logo een indicatie is van hoe Venom, alias Eddie Brock, er in de film uit gaat zien. In dat geval zijn wij blij. De bizarre kop van het gitzwarte monster ziet er al een stuk enger uit dan de Brock die we kennen (en willen vergeten) uit Spider-Man 3.
Eerste blik op Tom Hardy’s Venom

MCU

Onlangs gingen er ook geruchten dat de Venom-film indirect in verbinding zal staan met het Marvel-universum. Venom is onderdeel van de Spider-Man-franchise en de roodblauwe webslingeraar is op zijn beurt weer sparringbuddy’s met Iron Man en consorten. Toch is de kans dat Venom in een MCU-film gaat verschijnen vooralsnog klein.

R-Rated

Venom wordt geregisseerd door Ruben Fleischer, die onder meer verantwoordelijk is voor films als Zombieland. Daarnaast gaan er geruchten dat de film een R-rating krijgt (16 jaar of ouder). Kiest Sony voor deze strategie, dan wordt Venom een stuk duisterder, grover en gewelddadiger dan de gemiddelde Marvel-titel. En dat vinden wij hardstikke leuk!

Lees verder