Eerste beeld The Predator is een zoekplaatje!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Eerste beeld The Predator is een zoekplaatje!

Eerste beeld The Predator is een zoekplaatje!

|
|

Laatste update:

Regisseur Shane Black heeft het eerste beeld van de nieuwe Predator-film gedeeld! Kun jij de buitenaardse massamoordenaar spotten?

Black (regisseur van Kiss Kiss Bang Bang en Iron Man 3) dumpte deze still op Twitter.

De Predator lijkt niet te zien, maar dat zijn we natuurlijk gewend. Wel is rechtsonder een acteur te zien, met een vuurwapen en iets dat lijkt op een infraroodcamera.

The Predator

De eerste Predator-film speelde in een dichtbegroeide jungle, waarin een buitenaards wezen op Amerikaanse commando’s jaagde. In het (mindere) vervolg gaat de Predator op jacht in de ‘urban jungle’ van Los Angeles. De aankomende film speelt zich af anno 2018, in een klein dorpje in de VS.

Benicio del Toro werd aanvankelijk genoemd als hoofdrolspeler, maar hij moest de film verlaten vanwege een overvolle agenda. Boy Holbrook (Narcos) nam de plek van Del Toro over.

Arnie?

Naast Holbrook zien we Olivia Munn (Iron Man 2, X-Men: Apocalypse), Trevante Williams (Moonlight, 12 Strong), Keegan-Michael Key, Sterling K. Brown (Black Panther) en Alfie Allen (Game Of Thrones, John Wick).

Arnold Schwarzenegger heeft een tijdje geleden gezegd dat hij met regisseur Shane Black zou praten over een rol. Of hier ooit iets van terecht is gekomen, is helaas niet duidelijk. Schwarzenegger speelde de hoofdrol in Predator (1987), waarin Black te zien als de bebrilde Rick Hawkins.

The Predator had in eerste instantie al op 2 maart in première moeten gaan. De datum is een paar keer verschoven; vooralsnog mikt 20th Century Fox op een release in september.

Lees verder