Ééénig! Martien en Erica uit Ik Vertrek wonen weer onder één dak

Door Redactie
Ééénig! Martien en Erica uit Ik Vertrek wonen weer onder één dak

De beruchte tv-coming out van Martien is alweer twaalf(!) jaar geleden. Sindsdien duikt hij regelmatig op in de-beste-Ik-Vertrek-compilaties, enkele vrouwenbladen en… Veronica Magazine natuurlijk! 

Samen met zijn vrouw Erica en dochters Maxime en Montana vertrok hij in 2006 naar Frankrijk. Acht maanden brachten ze al stofhappend door in Chateau de La Brosse, maar volgens Martien was dit het dubbel en dwars waard, want ‘Die ruuuuimte!’ 

Ik Vertrek-kijkers konden meegenieten. Van begin tot eind dachten ze maar aan één ding: ‘Ziet die vrouw dan niet dat hij homo is, wat raar!’ Anyhow, Frankrijk dus. 

Het werd prachtig en de boel liep storm. Toch vonden ze het na twee oververhitte jaren achter de koekenpannen wel mooi geweest. Op meerdere vlakken. De ochtend na hun 25-jarig huwelijksfeest zijn ze als goede vrienden uit elkaar gegaan. 

Crazy plot twist!

Maar nu komt het: ZE WONEN WEER SAMEN. Twee weken geleden hebben ze een huis gekocht. ‘Erica heeft beneden een eigen slaapkamer en badkamer en ik boven. Ook Maxime (de oudste dochter) woont bij ons, met haar dochtertje Claire. Dat verwachtte je niet, hè’, vertelt Martien ons wijsneuzerig. 

Nu horen wij jullie denken: en al die mannen die Martien (mee over de vloer) neemt dan? Maar daar heeft-ie helemaal geen behoefte aan. Je hoeft dus niet aan te bellen.