Beste Zangers Musical special deelnemers Edsilia Rombley

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Beste Zangers Musical special deelnemers Edsilia Rombley

Edsilia Rombley: 'Musical Special Beste Zangers wordt prachtig'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Edsilia Rombley heeft zojuist de allereerste bewegende beelden van de Musical Special van Beste Zangers gedeeld. Eén ding is zeker: er komen originele duetten aan! 

We wisten namelijk al dat Kim-Lian van der Meij samen met René van Kooten haar lievelingsduet De laatste nacht zingt, maar nu weten we ook waar de andere duo's zich aan wagen.

Bijzondere duetten

Eén van die opvallende duetten komt van Emma Heesters en René Froger, een optreden waar Kim-Lian behoorlijk onder de indruk van was. "René en Emma zingen een klassieker uit Beauty uit the Beast. Zij is het jonge sprankelende talent, hij het oude rot in het vak. Die staan dan samen een duet te zingen, heel mooi", laat de zangeres al weten aan Televizier. "Zeker met de gepolijste stem van Emma in combinatie met het rauwe van René." Maar onderschat Lenny Kuhr en Thomas Berge ook zeker niet. "Zij zingen een bekend nummer uit Heerlijk duurt het langst."

Eerste beelden

Wie na het lezen van het bovenstaande al niet meer kan wachten, heeft geluk. Edsilia Rombley, die ondanks haar 'flawless' Masked Singer-performance vanavond op de presenteerstoel is gezet, deelde zojuist een sneak peek. Bekijk 'm snel hieronder! 

Beste Zangers Musical special zie je op 2 januari 2021 om 21.35 uur bij AVROTROS op NPO 1, vlak na de eerste aflevering van Wie is de Mol?.

Lees verder