‘DWDD-vervanger’ Tijd Voor Max kent prima start!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
‘DWDD-vervanger’ Tijd Voor Max kent prima start!

‘DWDD-vervanger’ Tijd Voor Max kent prima start!

|
|

Laatste update:

Voor De Wereld Draait Door is de zomerstop al begonnen. Omdat er (nog) geen vervangende show is, neemt Tijd Voor Max de honneurs waar. En… dat is een aardig succes!

Martine van Os en Sybrand Niessen behaalden prima cijfers met de show: ruim 1 miljoen kijkers. Dat doet niet zo veel onder voor een willekeurige DWDD-uitzending van Matthijs van Nieuwkerk.

Te gast was o.a. André van Duin. Hij meldde dat de opnames voor het tweede seizoen Het Geheime Dagboek Van Hendrik Groen begin 2019 van start gaan. Ook liet hij vallen dat Heel Holland Bakt dit jaar later begint dan normaal. De strijd tussen de amateurbakkers begint op 25 november. 

Ruzie

Niet iedereen was tevreden met de programmawijziging. NRC-hoofdredacteur Peter Vandermeersch vroeg zich gisteren hardop af waar de publieke omroep mee bezig is. De opmerking is ergens wel begrijpelijk: Tijd Voor Max is een ander soort talkshow dan De Wereld Draait Door, maar de tweet was niet echt chic geformuleerd. MAX-baas Jan Slagter had er dan ook geen goed woord voor over.

RTL4-coryfee Jan de Hoop vond Tijd Voor Max in elk geval wél even lekker, na het drukkere DWDD.

Gisteren kwam naar buiten dat nog niet duidelijk was wanneer de ‘echte’ vervanger van De Wereld Draait Door (met Margriet van der Linden) uitgezonden wordt. Waarschijnlijk bewaken Martine en Sybrand het fort tot (medio) mei.

Lees verder