Dwayne Johnson geweer

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Dwayne Johnson geweer

Dwayne Johnson helemaal klaar met echte wapens in films

|
|

Laatste update:

Muscle man Dwayne 'The Rock' Johnson is na het heftige ongeluk op de set van de film Rust helemaal klaar met het gebruik van echte wapens tijdens filmopnames. Voor de nieuwe Netflix-film Red Notice (een film die hij niet alleen produceert, maar waar hij óók leading man in is met kijkcijferkanonnen Ryan Reynolds en Gal Gadot) worden daarom alleen nepwapens gebruikt.

Gebroken hart

Tegen Variety vertelde de real live action hero dat zijn hart brak toen hij hoorde van het ongeluk op de set van Rust en het overlijden van cameravrouw Halyna Hutchins “We zijn iemand verloren. Ik denk aan haar familie en alle anderen die op de set aanwezig waren.”

Zekere voor het onzekere

Volgens The Rock worden op de set van Red Notice sowieso de veiligheidsmaatregelen goed in de gaten gehouden. Toch wil hij het zekere voor het onzekere nemen, en verbiedt hij daarom het gebruik van echte wapens in alle producties van zijn productiemaatschappij Seven Bucks Productions. De wapens op de set zijn vanaf nu gemaakt van rubber. Ook wanneer de Jumanji-ster in films van andere productiemaatschappijen speelt, zal hij eisen dat er geen echte wapens worden gebruikt.

Red Notice is vanaf 12 november te zien op Netflix.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder