Black Adam

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Black Adam
Hollywood

Dwayne Johnson als superheld in eerste Black Adam trailer!

|
|

Laatste update:

De release van Black Adam stond al veel eerder op de planning, maar de film was simpelweg nog niet af. Ons geduld wordt nu beloond: de trailer van de langverwachte film met Dwayne Johnson kan je nu zien!

Wie is Black Adam?

Het verhaal volgt de superheld Black Adam (Dwayne Johnson), die superkrachten toegediend kreeg van Tovenaar Shazam. Hij werd opgesloten nadat hij die superkrachten voor kwaadaardige doeleinden gebruikte. Nu maakt hij na duizenden jaren gevangenschap weer zijn entree. Hij zal er alles aan doen om zijn reputatie terug te winnen.

 

Zware opnames

Op Twitter deelde Dwayne Johnson een aantal maanden geleden dat de opnames erop zaten. Volgens hem waren de opnames voor de superheldenfilm ontiegelijk zwaar. Hij beschreef het als “mentaal en lichamelijk de zwaarste opgave van mijn carrière.

Nog meer superhelden

Naast Black Adam komen er natuurlijk nog meer superhelden aan bod, die ook nog eens gespeeld worden door grote namen. Zo zien we onder andere Hawkman (Aldis Hodge), Atom Smasher (Noah Centineo), Cyclone (Quintessa Swindell) en Doctor Fate (Pierce Brosnan) terug.

Nu is het aftellen dan echt begonnen. Nog heel even wachten en dan kunnen we deze spectaculaire superheldenfilm kijken in de bios. Of nou ja, eigenlijk speelt Dwayne Johnson een antiheld.

De film is vanaf 19 oktober in de bioscoop te zien.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder