Songfestival-winnaar Duncan Laurence

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Songfestival-winnaar Duncan Laurence

Duncan Laurence besmet met corona; treedt niet op in Songfestival-finale

|
|

Laatste update:

Oh nee! Duncan Laurence is positief getest op corona. Zijn optreden in de finale van het Songfestival kan nu niet doorgaan.

Dat laat zijn management weten. De winnaar van het liedjesfestijn in 2019 werd dinsdag nog negatief getest, maar gisteren kreeg hij toch last van wat lichte symptomen. En nu is de grootste nachtmerrie van hem werkelijkheid geworden: met een positieve test is er geen liveoptreden op het Songfestival.

Ontzettend teleurgesteld

Duncan is ontzettend teleurgesteld. Hij kijkt hier al twee jaar naar uit”, vertelt het management. “We zijn wel heel blij dat hij alsnog te zien zal zijn tijdens de finale.” Zijn nieuwste single kan hij niet live laten horen op het podium in Ahoy, dus het optreden zal in een andere vorm plaatsvinden.

Gevolgen voor Songfestival

Nu is de vraag of Edsilia Rombley en de rest van de presentatoren of kandidaten ook in quarantaine moeten. Zij stond in de eerste halve finale dichtbij de zanger toen hij zijn platinum plaat voor Arcade ontving. Zodra we meer weten over de gevolgen, lees je het hier op Superguide!

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder