Dumber and Dumber-reünie in Amerikaanse talkshow

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Dumber and Dumber-reünie in Amerikaanse talkshow

Dumber and Dumber-reünie in Amerikaanse talkshow

|
|

Laatste update:

Jim Carrey en Jeff Daniels schreven comedygeschiedenis met Dumb and Dumber. Deze week werd het komische duo weer herenigd!

Dijenkletser

In 1994 was de wereld in de ban van Dumb en Dumber. Hierin volgden we de krankzinnige avonturen van de ongelooflijk domme vrienden Lloyd (Jim Carrey) en Harry (Jeff Daniels). De film van de gebroeders Farrelly, die ook tekenden voor de dijenkletser There’s Someting About Mary, groeide al snel uit tot een klassieker. Er verscheen een prequel, een televisieserie en in 2014 zelfs een vervolg, maar die haalden geen moment het niveau van het origineel. Bij de talkshow van Conan O’Brien was het gelukkig weer even als vanouds!

Vreugdedansje

Jeff Daniels was te gast bij Conan O’Brien om te praten over het 9/11-drama The Looming Tower. Gelukkig was er ook ruimte voor wat luchtigheid toen Daniels werd verrast door zijn tegenspeler uit Dumb and Dumber. Na een vreugdedansje nam het komische duo plaats in de stoelen van Conan. Uit het daaropvolgende gesprek bleek dat de acteurs niet alleen op het witte doek de beste vrienden zijn. De heren dan ook de grootste lol tijdens de opnames van Dumb en Dumber, ook van het vervolg. De liefde, lol en het wederzijdse respect spatten ook bij Conan weer van het scherm af. Hopelijk mogen we dit iconische duo snel weer in actie zien!

Lees verder