Doorstart Dokter Tinus in voorbereiding

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Doorstart Dokter Tinus in voorbereiding

Doorstart Dokter Tinus in voorbereiding

|
|

Laatste update:

Thom Hoffman peinst er niet over om afscheid te nemen van zijn alter-ego Dokter Tinus. Hij gaat met de makers van de serie in conclaaf over een doorstart.

SBS  6 maakte vrijdag bekend een punt te zetten achter de succesvolle reeks. De kijkcijfers en de populariteit bij de doelgroep zouden teveel zijn gedaald. Vorig jaar hing de vlag er nog heel anders bij:

Strijdbaar

RTL Boulevard trok aan de de bel bij Thom Hoffman, voor wie het nieuws ook rauw op zijn dak kwam vallen. De 60-jarige acteur is strijdbaar, zo liet hij in een reactie weten zich er niet bij neer te leggen. Hij is al begonnen met voorbereidingen om Dokter Tinus elders nieuw leven in te blazen.

Film

Producent Pollo de Pimentel liet in het AD al een aantal opties doorschemeren: "Dat kan bij een andere zender of een videoplatform zijn. Of misschien kunnen we er nog een film van maken. Het verhaal is nu gewoon doorgeknipt en dat is best bruut. De serie zomaar afkappen is niet heel prettig voor de kijker. We hadden sowieso nog jaren door kunnen gaan."

Lees verder