"Donald Trump" verspreekt zich over golden showers

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
"Donald Trump" verspreekt zich over golden showers

"Donald Trump" verspreekt zich over golden showers

|
|

Laatste update:

Hoeveel grappen kun je over urine maken? In een briljante parodie op de persconferentie van bijna-president Trump komt Alec Baldwin aardig in de buurt.

Golden showers?

Volgens documenten die de Amerikaanse site Buzzfeed heeft gepubliceerd, heeft Donald Trump prostituees betaald om te plassen op het bed waar president Obama eerder op sliep, in de presidentiële suite van een hotel in Moskou. Zo'n plaspartij wordt weleens een golden shower genoemd, en de rel die hieruit voort is gekomen wordt dan ook al goldenshowergate genoemd.

Volgens dezelfde geruchten zou de Russische overheid bewijsmateriaal van deze avond in handen hebben en is de toekomstige president van de VS daarom chantabel. Trump ontkent in alle toonaarden, maar voor teams als dat van Saturday Night Live betekent zo'n verhaal over een gouden douche natuurlijk ook comedygoud. Als opening van de aflevering van gisteravond zond SNL een "herhaling" uit van Trumps recente persconferentie, maar dan natuurlijk weer met Alec Baldwin als het vertrouwde gezicht van The Donald.

Naast een masterclass in woordgrappen over urine werden de kijkers ook getrakteerd op hilarische kritieken over het afschaffen van Obamacare, Trumps zakenbelangen, zijn aanstellingen voor ministersposten en de Russische hacks rondom de verkiezingen. Als slagroom op de taart hebben we hieronder nog een paar van de beste tweets over goldenshowergate voor je verzameld!

Lees verder