Dominic Purcell: Prison Break krijgt zesde seizoen

Door Redactie
Dominic Purcell: Prison Break krijgt zesde seizoen

Goed nieuws voor de fans van gevangenisdrama’s en mannen met gemillimeterd haar. Er is een zesde seizoen van Prison Break op komst. Althans, als we spierbundel en Prison Break-ster Dominic Purcell mogen geloven.

FOX

heeft het nieuws nog niet officieel bevestigd. Ook rondom sterren Wentworth Miller en Sarah Wayne Callies blijft het stil.

Seizoen vijf

Begin dit jaar kwam de zender met een pislauw ontvangen reboot, waarin held Michael Scofield vastzat in een Jemeense gevangenis. Het zou in eerste instantie gaan om een eenmalige terugkeer, maar geld moet rollen en niemand sloot een eventueel vervolg uit.

Seizoen zes

Miller al helemaal niet, die een redelijk bizar idee voor een zesde seizoen pitchte bij de makers van de show. Michael en Lincoln zouden ontvoerd worden door een doorgedraaide superfan genaamd Tag, die de twee de eerste vijf seizoenen van Prison Break zou laten naspelen in een jeugdgevangenis. De producers hebben daarvoor vriendelijk bedankt.

Ook liet de acteur in April al het een en ander doorschemeren over een vervolg. “Ik denk dat er nog veel meer te vertellen is, maar tegelijkertijd wil ik niet verder als er niks is om onze tanden in te zetten”, aldus Miller.