• Married at First Sight

Dolverliefde MAFS-Dylan over Sonny: 'Altijd nog gelukkig met mijn man'

Door Emma de Wijer
Sonny en Dylan in MAFS

Een jaar geleden kenden Dylan en Sonny elkaar nog niet. Toch zijn ze inmiddels elf maanden getrouwd, dankzij Married at First Sight. Het is nog altijd een match made in heaven!

Onafscheidelijk

Terwijl de meeste MAFS-huwelijken sneuvelen, zijn Dylan en Sonny hét bewijs dat de liefdesformule van het programma wel degelijk werkt. De heren zijn vanaf hun ontmoeting bij het altaar onafscheidelijk. In de laatste aflevering besloten ze getrouwd te blijven, omdat ze zó gelukkig met elkaar waren. En dat is nog steeds zo, laten ze weten op Instagram. "Altijd nog gelukkig met mijn man!", schrijft Dylan.

Flashbacks

Het getrouwde stel bracht dit weekend op de bank door in joggingpak. "Maar krijg wel een beetje flashbacks", deelt Dylan. "Misschien ligt het aan de kleuren van onze pakken?" Hij verwijst hiermee naar de trouwpakken die de heren droegen op hun bruiloft. Toeval of niet: de kleuren van de joggingpakken komen exact overeen!

Toekomstplannen

In MAFS was het al bekend dat Dylan de achternaam van Sonny had aangenomen. Inmiddels heeft ook Sonny een dubbele achternaam. "Nu komen we écht nooit meer van elkaar af." Wat de toekomst verder brengt? Een huis, waarschijnlijk. Op dit moment wonen de twee afwisselend in Dordrecht en Emmen. Oftewel: ze wonen praktisch samen, alleen niet in één huis. Plannen om samen een huis te kopen zijn er al, verklapt het stel aan Veronica Superguide. "Hoewel we nog heel erg in een bubbel zitten en het nog een beetje moeilijk vinden om in de toekomst te kijken, weten we eigenlijk al wel zeker dat we op een gegeven moment samen een huis willen kopen." Eén ding is zeker: het stel verwacht heel lang samen te blijven!  

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.