‘Dolly Parton krijgt eigen show op Netflix’

Veronica Superguide logo
‘Dolly Parton krijgt eigen show op Netflix’

‘Dolly Parton krijgt eigen show op Netflix’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Als het aan Jane Fonda ligt, krijgt Dolly Parton een gastrol in Grace And Frankie. Maar Netflix heeft grotere plannen met de legendarische countryzangeres!

Tegenpolen

Dit weekend spraken Jane Fonda en Lily Tomlin in Los Angeles over Grace and Frankie, de populaire comedyserie van Netflix. Hierin spelen de actrices twee dames op leeftijd die erachter komen dat hun echtgenoten al die tijd een verhouding hadden met elkaar. Hierdoor ontstaat een bijzondere vriendschap tussen de twee tegenpolen. Toen hen werd gevraagd wie ze graag zouden strikken voor een gastrol, hoefden de dames niet lang na te denken: Dolly Parton!

Verbaasd

Maar Lily Tomlin ging nog een stapje verder. Volgens haar was Dolly moeilijk te krijgen, omdat ze het momenteel te druk heeft met haar eigen Netflix-show. Ondanks de verbaasde reactie van haar tegenspeelster, was Tomlin niet op de hoogte dat dit blijkbaar nog even geheim moest blijven.

Hits

Sterker nog, ze ging vrolijk verder door te vertellen dat dit project was gebaseerd op Dolly's eerdere film Coat Of Many Colors. Hierin wordt het levensverhaal van de zangeres verteld aan de hand van haar grootste hits. Toen Tomlin doorkreeg dat ze haar mond voorbij had gepraat, kon ze er eigenlijk wel om lachen. “Ik zou hier mijn journalistenbrevet voor moeten krijgen”, grapte de actrice.

Lees verder