Dog The Bounty Hunter

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Dog The Bounty Hunter

Dog The Bounty Hunter: Beth ernstig ziek…

|
|

Laatste update:

Duane ‘Dog The Bounty Hunter’ Chapman vraagt zijn fans om te bidden voor zijn vrouw Beth. Beth is naar het ziekenhuis van Honolulu overgebracht, waar ze kunstmatig in slaap wordt gehouden. Dogs vrouw is al geruime tijd ernstig ziek.

Dog The Bounty Hunter was een behoorlijk geliefd programma, en werd vele malen gepersifleerd, zoals in South Park, bijvoorbeeld!

Dog The Bounty Hunter

Dogs avonturen richtten zich op het vangen van mensen die op borgtocht waren vrijgelaten, en zich weer misdroegen. De aanhoudingen waren vaak spectaculair, maar maar Dog en Beth deden ook veelvuldig aan nazorg, om de mensen weer op het rechte pad te krijgen. Nadat ze eerst drie liter pepperspray in hun ogen kregen, dat dan weer wel!

In 2003 veroorzaakte Dog Chapman een internationaal schandaal toen hij Andrew Luster (het zwarte schaap van de familie van Max Factor) aanhield in Mexico. Mexico wilde de premiejager veroordelen voor het illegaal arresteren van Luster, maar de Verenigde Staten leverden de premiejager niet uit aan de zuiderburen.

Na acht seizoen stopte Dog The Bounty Hunter, maar de familie ging natuurlijk gewoon door met werken. In 2017 namen Dog en zijn vrouw nog een special op, die zich focust op de ziekte van Beth. Hoewel de realityster genezen leek, ontdekten doktoren alsnog een tumor in haar keel. Eind vorig jaar volgde een noodoperatie, waarna er lange tijd geen update kwam. Nu Beth wederom in het ziekenhuis is opgenomen, lijkt de situatie kritiek.

Ondanks haar ziekte speelt ze wel een rol in de nieuwe serie van de premiejager, die dit jaar nog verschijnt. Deze werd vorig jaar al opgenomen.

Of Dog’s Most Wanted naar Nederland komt is nog niet bekend. Dog The Bounty Hunter werd eerder uitgezonden op RTL7, dus we hebben goede hoop dat de premiejagers binnenkort voorbijkomen!

Lees verder