Frozen 2 op Disney+

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Frozen 2 op Disney+

Into the Unknown: docu-serie over Frozen 2 te zien op Disney+

|
|

Laatste update:

Een paar maanden na het enorm succesvolle bioscoopdebuut van de film keren we komende maand terug naar de wondere wereld van Frozen 2. Disney+ komt namelijk met een zesdelige docu-serie over de film. In Into the Unknown: Making Frozen 2 gunt Disney ons een kijkje achter de schermen!

Een making-of-documentaire van Frozen 2

Heb jij Frozen 2 al gezien? In dat geval ben je vast wel benieuwd hoe de film eigenlijk tot stand is gekomen. Gelukkig is komende maand een making-of-documentaire over de animatiefilm te zien op Disney+. In Into the Unknown: Making Frozen 2 gaan de makers in op de uitdagingen en de successen, het kunstenaarschap en de complexiteit van het maken van de film. De titel van de serie is trouwens afgeleid van de titelsong van de film, het voor een Oscar-genomineerde Into the Unknown.

Into the Unknown: Making Frozen 2 is 26 juni te zien

Disney lijkt de smaak van docu-series flink te pakken te hebben! We vertelden jullie eind april namelijk ook al over Disney Gallery: The Mandalorian, dat een kijkje achter de schermen van de eerste live-action Star Wars-serie biedt. Maar goed, nu is het dus tijd voor Into the Unknown: Making Frozen 2! De serie gaat op vrijdag 26 juni in première op Disney+. Goed om te weten: de streamingdienst zet meteen alle zes afleveringen van de documentaireserie online.

P.S. Kijk je liever (nog een keer) naar het bronmateriaal? Je kunt Frozen 2 natuurlijk ook gewoon streamen op het platform!

Lees verder