Love Island 2022

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Love Island 2022
Reality

Dit zijn de winnaars van Love Island 2022

|
|

Laatste update:

Na vijf weken en een hele hoop 'berichtjes' in de zonovergoten villa is het eindelijk zover: de winnaars van Love Island zijn bekend! Het winnende koppel heeft niet alleen de liefde gevonden, maar gaat ook met een prijs van maar liefst 25.000 euro naar huis.

Let op! Spoilers voor de finale-uitslag van Love Island 2022 volgen!

En de winnaars zijn...

De koppels die in de finale stonden waren Fé en Lennert, Imen en Nathan, Sunita en Mert, en Jotti en Cas. Als eerste vielen Imen en Nathan af, gevolgd door Sunita en Mert. Hoewel Fé en Lennert al langer een liefdeskoppel vormden én zelfs een officieel setje zijn, gingen Jotti en Cas er met de hoofdprijs vandoor!

Casa Amor

Jotti kwam de Love Island-villa binnen als bombshell en probeerde haar geluk te vinden bij Lennert, die toen al met Fé in een koppel zat. Daarna kwam ze in een koppel met Mehti terecht, die zijn koffers kon pakken toen bombshell Rick zijn intrede maakte. Géén van de mannen wist haar hart te veroveren, totdat Cas de Casa Amor-villa binnen kwam wandelen. Vanaf de eerste ontmoeting ging het heel vlot tussen de twee en lijkt het te gaan om een ideale match. Dat moeten de Love Island-kijkers ook gezien hebben!

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast-apps.

Lees verder