Dit zijn de Netflix Originals van november

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Dit zijn de Netflix Originals van november

Dit zijn de Netflix Originals van november

|
|

Laatste update:

Volgende maand komt Netflix met aardig wat nieuwe producties. Eindelijk zien we Jon Bernthal als The Punisher, en een western met vrijgevochten vrouwen in Godless!

Op 2 november verschijnt het tweede seizoen van de Franse comedy Dix Pour Cent, over de bizarre gebeurtenissen op een stuurloos artiestenbureau.

Alias Grace, gebaseerd op een beroemd boek van Margaret Atwood, is vanaf 3 november te zien. Een psychiater moet achterhalen of een moordenares ontoerekeningsvatbaar is, of doet alsof! Op dezelfde dag is er ook vrolijker vermaak, in de kookshow The Big Family Cooking Showdown.

Vanaf 7 november beleven de stoere meiden van Project MC2 nieuwe avonturen, in alweer het zesde seizoen van de jeugdserie.

Op 10 november verschijnt de bizarre animeserie Blazing Transfer Students. Dezelfde dag zien we ook het tweede seizoen Lady Dynamite. Een kluizenaar wil ontdekken hoe zijn beruchte vader aan z’n einde kwam, maar verandert zelf in een desperado, in The Killer.

Comedian DeRay Davis is vanaf 14 november te zien met zijn show How To Act Black. Het is de stilte voor de storm, want daarna barst de drukte écht los!

Op 17 november kijk je achter de schermen bij de film Man On The Moon, met Jim Carrey. De acteur gedroeg zich zo bizar dat de filmmaatschappij de beelden niet eerder vrij wilde geven. In Jim & Andy: The Great Beyond - The Story of Jim Carrey & Andy Kaufman Featuring a Very Special, Contractually Obligated Mention of Tony Clifton.

De zeventiende verschijnen ook de kinderseries Luna Petunia, Spirit - Samen Vrij (beiden seizoen 3) en Stretch Armstrong And The Flex Fighters. Het échte hak- en beukwerk zie je vanaf die dag in Marvel’s The Punisher, met Jon Bernthal als antiheld Frank Castle. De film Mudbound vertelt over twee WOII-veteranen die hun leven willen oppakken in het racistische Mississipi.

Op 21 november keren de Beat Bugs terug met een nieuwe special. De insecten zingen All Together Now, en andere hit van The Beatles. Komiek Brian Regan maakt je aan het lachen met zijn show Nunchucks And Flamethrowers.

Godless is een onconventionele western, waarin vrouwen de baas zijn in het dorp LaBelle. Zij verdedigen hun stadje tegen de gevaarlijke Griffin Gang.

De eigentijdse remake van Spike Lee’s She’s Gotta Have It zie je vanaf 23 november. Één dag later verschijnt het tweede seizoen van de westernserie Frontier online.

Da’s een aardige oogst! Waarom zitten er maar zo weinig uren in een maand?

Lees verder