Dit is het bewijs dat Ryan Gosling echt fantastisch piano speelt

Veronica Superguide logo
Dit is het bewijs dat Ryan Gosling echt fantastisch piano speelt

Dit is het bewijs dat Ryan Gosling echt fantastisch piano speelt

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Een oscarnominatie moet je verdienen, dat weet ook Ryan Gosling. Voor La La Land leerde hij in drie maanden geweldig pianospelen. Wij hebben het bewijs voor je.

Geen extra hand

Gosling speelt in de grootste film van het afgelopen jaar de ambitieuze jazzpianist Sebastian, die een aardig riedeltje op de piano speelt. Mocht je je afvragen of hij hulp krijgt van een extra hand, dan hebben we hierbij het antwoord voor je: “Het is allemaal Ryan”, aldus regisseur Damien Chazelle. Hij verklapte overigens wel dat er voor de zekerheid wel een hulpmiddel was gereserveerd, maar Gosling had het niet nodig.

La La Land

Als je dacht dat Gosling een new kid on the block was op het gebied van muziek, dan heb je het mis. Hij begon zijn loopbaan al op jonge leeftijd als lid van The Mickey Mouse Club, waar hij wat af zong en danste met onder anderen Justin Timberlake, Britney Spears en Christina Aguilera op televisie. Zij belandden alledrie in de muziekindustrie en Gosling maakt kans op zijn eerste Oscar, zo zie je maar hoe het kan lopen. 

Lees verder