Dit is de winnaar van Expeditie Robinson: All Stars

Door Isabel Ockers
Expeditie Robinson All Stars
© RTL Nederland

Deze week zien we hoe Ferry Doedens, Niels Gomperts en Dominique Hazeleger strijden in de finale van Expeditie Robinson: All Stars. Wie o wie is de Robinson der Robinsons? 

Wil je niets missen? Check hier alles over Expeditie Robinson 2022Let op! Dit artikel bevat spoilers over de Expeditie Robinson-finale. 

De finale van Expeditie Robinson: All Stars 

Zestien voormalige (halve) finalisten én enkele oud-winnaars kregen een hernieuwde kans op eeuwige roem. Niels, Ferry en onbekende Nederlander Dominique schopten het tot de zenuwslopende finale? Maar wie mag zich de winnaar noemen van Expeditie Robinson: All Stars? We vertellen het je graag. 

 

Niels Gomperts wint Expeditie Robinson: All Stars

Niels Gomperts mag zich de winnaar noemen van Expeditie Robinson: All Stars. 

De acteur is door het dolle heen. "Op het moment dat ik win gaan er gewoon beelden van mezelf als kind door mijn hoofd. Ik keek naar dit programma en droomde om ooit te winnen. Het voelt als een kinderdroom die uitkomt."

 

"Wat een baas"

Hoewel de teleurstelling bij Ferry en Dominique natuurlijk groot is, zijn ze heel trots op hun medekandidaat. "Als er een iemand is die Expeditie Robinson had moeten winnen is het Niels. Wat een baas", zegt Doedens.

 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.