De Slechtste Chauffeur van Nederland

Veronica Superguide logo
De Slechtste Chauffeur van Nederland
TVRTL

Ongeloof bij kijkers: dít is de slechtste chauffeur van Nederland

|
|

Laatste update:

Het is de prijs die niemand wil winnen, maar toch moet er iemand mee naar huis. Dit elfde seizoen zijn er weer behoorlijk wat wegrebellen op de proef gesteld en uit al die deelnemers is iemand door presentator John Williams gekroond met de titel 'De slechtste chauffeur van Nederland'. Geen prijs om mee te pronken helaas. 

Na acht afleveringen stonden de allerslechtste rijders van Nederland lijnrecht tegenover elkaar in de finale. De 'roekeloze' Joey, de 'gevaarlijke' Wassima en de 'hysterische' Bradley -die zich voor de tweede keer waagt aan de titel. En na heel wat lastige parcours en opdrachten, mocht de deelnemer (tromgeroffel) Wassima haar rijbewijs in de shredder gooien. In ieder geval al één gevaar minder op de weg! En dat vinden de kijkers ook...

Ongeloof

Toch heerst er nog behoorlijk wat ongeloof bij de kijkers, want zouden deze wegpiraten niet alledrie hun rijbewijs moeten inleveren? Weinig voortgang is er dan ook zeker niet gemaakt bij de rijders in de afgelopen zeven afleveringen. Toch besloten juryleden Tim Coronel en Beau Luijten alleen Wassima te teleurstellen met de prijs. Misschien omdat Bradley in het tiende seizoen al de titel binnen heeft geharkt?

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder