Dit is de nieuwe Magnum P.I!

Veronica Superguide logo
Dit is de nieuwe Magnum P.I!

Dit is de nieuwe Magnum P.I!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

In de jaren 80 kon je onmogelijk om Tom Selleck (en zijn snor!) heen. Geen schurk op Hawaï was veilig voor de privédetective Thomas Magnum! Er gaan al tijden geruchten over een reboot van de populaire serie: vandaag werd bekend wie in de voetsporen van Selleck treedt.

De hoofdrol in de nieuwe Magnum P.I. is voor... Jay Hernandez! Deze relatief onbekende acteur speelde de vurige schurk El Diablo in de film Suicide Squad, en had de hoofdrol in de horrorfilm Hostel (2005). Daarnaast ken je ‘m misschien als Curtis Pryce uit de hitserie Scandal.

Dit is de nieuwe Magnum P.I!

Magnum P.I. was in de jaren 80 een wereldwijd fenomeen. Tom Selleck speelde Vietnam-veteraan Thomas Magnum, die carrière maakte als detective op het zonnige Hawaï. Mooie dames, prachtige auto’s, lekker weer en avontuur: wat wilden we in de jaren 80 nog meer?

De reboot kiest voor een geüpdatete achtergrond voor Magnum. Hernandez’ detective blijft een veteraan (Afghanistan), die op Hawaï op boeven jaagt. Wie Magnums sidekick Higgins speelt is nog niet bekend. De acteur die hem in de originele serie speelde, John Hillerman, overleed vorig jaar. Tom Selleck liet eerder al weten de Magnum P.I.-reboot erg leuk te vinden, maar zal geen rol spelen in de serie.

Het wordt waarschijnlijk geen eenvoudige klus voor Hernandez om Tom Selleck (en zijn epische snor!) te overtreffen. Toch is een nieuwe Magnum P.I. ook niet bij voorbaat kansloos. Schrijver/producer Peter Lenkov heeft de leiding over het project: eerder reanimeerde hij o.a. Hawaii Five-0 en MacGyver.

Lees verder