Dit is de beste film op tv vanavond: Red 2

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Dit is de beste film op tv vanavond: Red 2

Dit is de beste film op tv vanavond: Red 2

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

In het vervolg van de actiekomedie Red mag ex-CIA agent Bruce Willis dan wel ‘Retired’ zijn maar hij is nog altijd ‘Extremely Dangerous’.

Wereldramp

Ex-CIA agent Frank Moses (Willis) wil samen met zijn vriendin (Marie-Louise Parker) en zijn beste, iets wat wereldvreemde, vriend (John Malkovich) een team samenstellen waarmee ze de wereld kunnen behoeden voor een ramp. 

Krachten bundelen

Om een vermiste kernbom op te sporen en uit te schakelen heeft hij een meedogenloos team nodig. Frank bevrijdt Edward Bailey (Anthony Hopkins), de uitvinder van de kernbom, uit gevangenschap en vindt ook hulp bij Miranda Wood (Catherina Zeta-Jones) en oude bekende Victoria (Helen Mirren).

Recensie

De oudjes zijn kwiek genoeg om op herhaling te gaan in een nog leukere actiecomedy. Er ligt ergens een bom, waar je zo een wereldstad mee kunt wegvagen. Wie gaat voorkomen dat die in de vele grijpgrage verkeerde handen valt? De gepensioneerde CIA-agent Willis natuurlijk. Met zijn oude maat Malkovich en zijn liefje Parker duikt hij in een militaire doofpotaffaire. Dat gaat gepaard met verblindende explosies, moddervette actie en woeste achtervolgingen.

Red 2 zie je vanavond om 20:30 op RTL 7.

Lees verder