Dit is de beste film op tv vanavond: Fatal Attraction

Veronica Superguide logo
Dit is de beste film op tv vanavond: Fatal Attraction

Dit is de beste film op tv vanavond: Fatal Attraction

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Glenn Close slaat in deze erotisch getinte thriller volledig door wanneer de liefde van haar leven (Michael Douglas) haar gevoelens en verlangens niet beantwoordt… Kijk Fatal Attraction vanavond om 23:35 op Één.

Fatal Attraction

Dan Gallagher heeft het goed voor elkaar: een fijne baan en een gelukkig gezinsleven met zijn vrouw en kind. Op een zakelijke receptie ontmoet hij de aantrekkelijke Alex Forrest. Wanneer zijn vrouw en kind een weekendje weg zijn, gaat hij de fout in en brengt hij een romantisch weekend door met zijn collega Alex. Zijn schuldgevoel speelt al snel op en Dan besluit het contact met Alex te verbreken. Alex moet hier echter niets van hebben en begint Dan en zijn familie lastig te vallen. Ze doet er alles aan om Dan in haar leven te houden en een escalatie kan dan ook niet uitblijven. 

Cast & recensie

Regisseur Adrian Lyne heeft met Fatal Attraction een waar meesterwerkje neergezet. En dat bleef niet onopgemerkt! De film werd genomineerd voor zes Oscars, waaronder die voor beste film, beste regie en beste vrouwelijke hoofdrol. Eigenlijk had Glenn Close laatstgenoemde prijs ook moeten winnen, want ze speelt deze psychopathische rol fantastisch. Ook haar tegenspeler, Michael Douglas, profiteert hier duidelijk van. Fatal Attraction is er eentje die je zeker gezien moet hebben. Veronica Magazine geeft de film vier sterren.

Lees verder