Dit is de beste film op tv vanavond: Alles is Liefde

Veronica Superguide logo
Dit is de beste film op tv vanavond: Alles is Liefde

Dit is de beste film op tv vanavond: Alles is Liefde

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Een heerlijk avondje zónder Alles is Liefde bestaat eigenlijk niet. Daarom is deze met sterren beladen romcom om 20:25 uur te zien op NPO 3.

Alles is Liefde

Klaasje is gescheiden van Dennis, die haar heeft bedrogen met de schooljuf. Dennis wil haar terug, maar zijn kansen lijken verkeken als zij een jonge minnaar in huis haalt. Klaasjes beste vriendin Simone is de spil van haar gezin. Haar man Ted voelt zich vaak overbodig. Dat hij is ontslagen, durft hij haar niet te vertellen. Badmeester Victor verheugt zich op het huwelijk met zijn grote liefde Kees. Maar Kees twijfelt en slaat zijn angsten van zich af tijdens weekendjes larpen (Live Action Role Play). Victors zus Kiki, verkoopster bij de Bijenkorf, droomt van een prins op het witte paard. Ze weet niet dat een echte prins, Valentijn, van haar droomt. Met de komst van een mysterieuze Sinterklaas bereiken de liefdesperikelen een hoogtepunt, maar komen ook de happy endings dichterbij.

Cast & Recensie

Een romcom vol vaderlandse sterren. Iedereen liep blij de bioscoop uit, want zo’n leuke feelgoodmovie had Nederland nog niet. Maar dat in een romantische comedy alles kan, is niet waar. In een film met zes liefdesplotjes is het moeilijk de personages goed te leren kennen en met hun verliefd-heden mee te voelen. Dat is ze daarom niet helemaal gelukt, ook omdat niet alle acteurs even goed zijn. Een op en top onderhoudende film, waarin tragiek en (absurde) humor perfect in balans zijn.

Alles is Liefde krijgt van Veronica Magazine vier sterren.

Lees verder