Disney toont 3 nieuwe teasers voor de absurd vette Star Wars-parken in Disneyland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Disney toont 3 nieuwe teasers voor de absurd vette Star Wars-parken in Disneyland

Disney toont 3 nieuwe teasers voor de absurd vette Star Wars-parken in Disneyland

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Disney besloot ons weekend een klein stukje mooier te maken door drie teasers van de langverwachte Star Wars-parken, die in Disneyland in Californië en Florida openen, op het internet los te laten. Daarin maken we kennis met twee grote attracties: de Rise of the Resistance en Millennium Falcon: Smuggler's Run.

Westworld-praktijken

In de ruim 56.000 vierkante meter-grote parken komen de Star Wars-karakters en hun verhalen compleet tot leven. Als bezoeker loop je dus à la Westworld midden tussen het Star Wars-geweld. In de Millennium Falcon: Smuggler's Run kun je drie verschillende rollen spelen aan boord van een Star Destroyer en in Star Wars: Rise of the Resistance maak je deel uit van een episch gevecht tussen de First Order en de Resistance. En hoe je het er in die attracties vanaf brengt is nog best belangrijk voor de rest van je bezoek aan het park. Als je het ruimteschip vol deuken terug op aarde parkeert, kun je op de lijst van bounty hunter Harkos terechtkomen, wat waarschijnlijk gevolgen heeft voor onder andere je bestellingen in de plaatselijke kantine.

Muziek

In de laatste, bovenstaande, teaser van Disney zien we dat de legendarische John Williams weer de muziek van de attracties voor zijn rekening heeft genomen. En van de drie teasers, halen we uit déze video misschien wel de meeste informatie. Zo zien we enorm veel beelden van de voortgang van de bouw van Star Wars: Galaxy's Edge. Ze zijn aardig op weg, maar er is nog een hoop werk aan de winkel voordat de Star Wars-parken en hotels in de zomer van 2019 open gaan.

Lees verder