Disney onthult spectaculaire trailer voor Star Wars Resistance

Veronica Superguide logo
Disney onthult spectaculaire trailer voor Star Wars Resistance

Disney onthult spectaculaire trailer voor Star Wars Resistance

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Binnenkort gaat Star Wars Resistance van start. Dit weekend onthulde Disney de eerste trailer voor deze adembenemende animatieserie!

Feestje

De opnames voor het negende deel in de Star Wars-reeks zijn onlangs van start gegaan. Maar in de tussentijd hoeven liefhebbers van de sciencefictionsaga zich gelukkig ook niet te vervelen. In oktober verschijnt namelijk de animatieserie Star Wars Resistance. En afgaande op de eerste trailer, wordt dat een feestje voor de fans!

Bedreiging

De serie speelt zich af vlak voor de gebeurtenissen in Star Wars: The Force Awakens. In deze periode volgen we de avonturen van Kazuda Xiono. Deze jonge piloot wordt gerekruteerd door het verzet om onderzoek te doen naar The First Order, een mysterieuze organisatie die een steeds grotere bedreiging vormt voor de vrede in a galaxy far, far away…

Anime

Star Wars: Resistance biedt alle vertrouwde ingrediënten van de reeks, van ruimtegevechten en infiltratiemissies tot aliens en robots! Daarnaast komen ook een aantal bekende personages voorbij, waaronder prinses Leia en de droid BB-8. Ook de piloot Poe Dameron (Oscar Isaac) en Captain Phasma (Gwendoline Christine) zullen een gastrolletje hebben in de serie. Voeg daarbij de gelikte anime-look en je hebt een titel die Star Wars-fans niet willen missen!

Star Wars Resistance is vanaf 7 oktober te zien in Amerika bij Disney XD. Hopelijk laat de Nederlandse release ook niet lang op zich wachten!

Lees verder