Disney komt met nóg een remake!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Disney komt met nóg een remake!

Disney komt met nóg een remake!

|
|

Laatste update:

Disney gaat lekker met de remakes van klassieke tekenfilms. Na Beauty And The Beast, Jungle Book, en binnenkort Dumbo en Aladdin, maken ze er nóg eentje. We gaan terug naar Hawaï met... Lilo & Stitch!

In Lilo & Stitch ontmoet de eenzame Lilo een vreemd hondje, dat ze Stitch noemt. Eigenlijk is deze blauwe haarbal een levensgevaarlijke alien die overal een bende van maakt. Terwijl Lilo en Stitch aan elkaar wennen, maken buitenaardse wezens jacht op hun ontsnapte experiment.

Lilo & Stitch

was niet overdreven succesvol toen de film in 2002 verscheen. Door verschillende sequels en televisieseries (o.a. voor Japan en China) bleven de figuren toch erg populair. Nu is Lilo & Stitch de nieuwste toevoeging aan de - toch al indrukwekkende - line-up.

Toekomstmuziek

Wanneer ‘Lilo & Stitch 2.0’ verschijnt is nog niet bekendgemaakt. De film wordt geproduceerd door Dan Lin en Jonathan Eirich die nu nog met Aladdin bezig zijn. Net als de andere Disney-live action-remakes maakt de film waarschijnlijk gebruik van cutting edge computeranimatie, om de animaties en beelden met elkaar te vermengen.

Het project is nog niet helemaal in kannen en kruiken. Het zóu kunnen dat de nieuwe Lilo & Stitch bedoeld zijn voor de nieuwe streamingservice Disney Play. Tot nu toe zijn alle ‘live action’-films wel in de bioscoop verschenen, maar dat hoeft niet per se zo te blijven.

Lees verder