Dirty Dancing terug in de bioscoop!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Dirty Dancing terug in de bioscoop!

Dirty Dancing terug in de bioscoop!

|
|

Laatste update:

Uitgerekend op Water Melon Day (ja dat is blijkbaar een ding in Amerika) maakt Pathé bioscopen bekend dat het de klassieker Dirty Dancing opnieuw gaat vertonen. In het hele land nog wel!

Onverslijtbare 80's kraker

Op zaterdag 1 september zullen er overal matineevoorstellingen gehouden worden, en op maandagavond 3 september is het in het hele land Ladies Night met deze onverslijtbare 80's kraker. Met die watermeloen in de aanslag als de wind naar de bioscoop dus!

Tickets koop je via https://www.pathe.nl/film/24211/dirty-dancing en wees er snel bij, want je bent vast niet de enige die op het grote doek opnieuw wilt zien hoe Johnny Castle en zijn Baby verliefd op elkaar worden.

éénmalige openlucht vertoning

Woon je in Utrecht? Dan heb je helemaal mazzel, want dan kun je al een dag eerder Patrick Swayze en Jennifer Grey met hun heupen en dijen tegen elkaar op zien rijden. Onder de sterrenhemel nog wel! Op vrijdag 31 augustus is er namelijk ook nog een éénmalige openlucht vertoning op het dak van Pathé Utrecht Leidsche Rijn.

Nieuwe trend

Het begint steeds meer een trend te worden voor bioscopen om oude klassiekers opnieuw te vertonen. Een paar maanden terug zorgde de 20e verjaardag van de cultkomedie The Big Lebowski ook al door het hele land vol volle zalen. De film knikkerde zelfs een dag lang Avengers: Infinity War van de eerste plaats als best bezochte film van het land. Wordt Dirty Dancing volgende maand ook opnieuw de nummer 1 film in Nederland?

Lees verder