Dirty Dancing in Grey Sloan!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Dirty Dancing in Grey Sloan!

Dirty Dancing in Grey Sloan!

|
|

Laatste update:

Het Grey Sloan Memorial Hospital wordt binnenkort opgefleurd met een nieuw gezicht! De kans is groot dat je haar al eens eerder gezien hebt.

ABC maakt bekend dat Jennifer Grey binnenkort Grey’s Anatomy binnenwandelt. Grey werd het bekendst als Frances ‘Baby’ Houseman, in de megadanskraker Dirty Dancing, met Patrick Swayze.

In 2010 bleek dat ze de dansmoves nog niet verleerd was: toen won ze Dancing With The Stars bij de zender ABC. We denken niet dat Grey haar spitzen aantrekt, maar Grey’s Anatomy loopt inmiddels al zó lang dat ze wellicht iets nieuws willen proberen. Het einde van de serie lijkt zo langzamerhand in zicht, hoewel er sowieso nog twee seizoenen aankomen.

Grey + Grey + Grey

Welke rol Grey precies krijgt is nog onbekend… Maar ABC laat wel weten dat Grey meerdere afleveringen van het vijftiende seizoen te zien is. Grappig feitje: de vader van de actrice, Joel Grey, in 2009 óók al in de serie speelde. Hij had de rol van Dr. Singer, een arts die zelf behandeld wordt voor dementie.

Het vijftiende seizoen van Grey’s Anatomy is in de Verenigde Staten alweer een tijdje bezig. Op 17 januari is daar de winterstop afgelopen, en hervat men de tweede seizoenshelft. Op 8 januari is de nieuwste serie te zien op Net5.

Lees verder