Dief livestreamt het stelen van Frances McDormand’s Oscar!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Dief livestreamt het stelen van Frances McDormand’s Oscar!

Dief livestreamt het stelen van Frances McDormand’s Oscar!

|
|

Laatste update:

Frances McDormand won vannacht een Oscar voor haar rol in Three Billboards Outside Ebbing, Missouri. Een onverlaat ging tijdens de afterparty met haar beeldje aan de haal! Dat is al best wel raar, maar het criminele genie streamde het bewijs via Facebook!

McDormand zat te genieten van haar welverdiende Oscar-winst, toen ze ontdekte dat haar gouden beeldje van de tafel was verdwenen. Er brak even een lichte paniek uit: zo’n prijs voor Beste Actrice verdien je niet vaak!

Al snel werd duidelijk waar de Academy Award gebleven was. In de handen van deze dude! De dief, Terry Bryant, had het beeldje gepakt en stond op te scheppen met ‘zijn’ prijs. Hij livestreamde het zelfs op Facebook!

In de video zien we Bryant bezig, terwijl hij de Oscar wil gebruiken om exclusieve feestjes binnen te komen. De dief werd aangesproken door een fotograaf die op de Oscar-uitreiking aanwezig was. Aan het einde van de livestream zie je de plannen van de deugniet in duigen vallen.

Helder

Het beeldje was snel terecht, maar Bryant verdween tussen de feestvierders. McDormand drong naar eigen zeggen niet aan op een arrestatie van Bryant, maar de politie kreeg hem toch te pakken. Bryant is een enorme celebrity-fan, en meldt op zijn Facebook-pagina een bekend DJ te zijn, en ‘Goodwill Ambassador van de Verenigde Naties’. Het lijkt er echter op dat deze man een beetje in de war is. Het is niet duidelijk wat Bryant op het Oscar-bal te zoeken had.

De politie bracht de man in eerste instantie naar het ziekenhuis, omdat hij zich niet helemaal helder gedroeg. Bryant wordt nu beschuldigd van diefstal, waarvoor hij maximaal een jaar cel kan krijgen. Waarschijnlijker komt hij er met een boete van af!

Lees verder