Diederik Jekel in The Masked Singer

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Diederik Jekel in The Masked Singer

Diederik Jekel onthult The Masked Singer-geheimen

|
|

Laatste update:

Het nog altijd groeiende kijkcijferkanon The Masked Singer knalde er gisteren niet één, maar TWEE maskers af. In één van de pakken zat wetenschapsjournalist Diederik Jekel. Direct na de show schoof hij aan bij Eva Jinek en dropte 'ie een aantal behind the scenes-geheimpjes!

Diederik deed gisteren het masker van De Koning af. En als je ons lijstje met voorspellingen had gevolgd, wist je natuurlijk allang dat de RTL Boulevard-ster in dit pak zat! Goed, genoeg borstklopperij, terug naar Diederik. "Dit is een soort militaire operatie achter de schermen en je wordt aangevoerd in een geblindeerde auto", begint Eva, waarna Diederik met een aantal juicy onthullingen kwam.

Mond houden!

Uiteraard moeten de kandidaten ook repeteren, maar hoe houd je dan je identiteit geheim? "Achter de schermen zit je met een helm en een trui. Soms repeteer je dus zo, omdat het pak te zwaar is", vertelt Diederik. "Maar dus wel anoniem en met de tekst: ik mag niet praten. Iedereen om je heen moet daar rekening mee houden." Het is natuurlijk ook wel logisch: als de stemvervormer nog niet niet aanstaat, pik je iemand zo eruit. Het achter de schermen-pak ziet er zo uit:

Film1-zenders een weekend open bij Ziggo!

'Niemand weet, niemand weet, dat ik... heet'

Jurylid Buddy Vedder zat ook bij Eva voor de Masked Singer-nabeschouwing. "Ook de regisseur van het programma weet niet wie in de pakken zitten", onthult hij. Maar wie weet het dan wel? "Er zijn twee of drie mensen van de productie die het weten." Volgens Diederik weten de kandidaten onderling wel wie er meedoen. Er is achter de schermen ergens een ruimte waar ze elkaar zonder maskers en bloedhete pakken kunnen treffen. Eva: "Dus in jouw brein zitten alle andere kandidaten?" Maar Diederik laat - en dat is maar goed ook - niets los.

The Masked Singer is elke vrijdag om 20:00 uur te zien op RTL 4.

Lees verder