• Nieuws

Stupefy! Deze hond luistert perfect naar Harry Potter-toverspreuken

Stupefy! Deze hond luistert perfect naar Harry Potter-toverspreuken

Dit kleine teckeltje steelt je hart op magische wijze. Kijk hoe hij reageert op toverspreuken uit Harry Potter! 

Wij hebben al moeite genoeg om een hond normale commando’s te leren, maar het baasje van deze langharige teckel heeft behoorlijk uitgepakt. Het hondje luistert naar… spreuken!

Het is echt waar: de hond bevriest als hij ‘stupefy’ hoort, houdt zich dood bij ‘ava kadavra’ en komt omhoog bij een ferme ‘wingardium leviosa’. Bijzonder leuk om te zien!

Bericht wordt geladen...

Fantastic Beast

We dachten altijd dat teckels notoir eigenwijs waren, en nooit zin hadden om te luisteren. Door deze magische hondenshow moeten we dat oordeel weer even bijstellen. Het hondje heet trouwens Remus (natúúrlijk!),  en heeft z’n eigen Instagram-pagina. De pluizige tovenaarsleerling heeft ruim 35.000 volgers. Dat is meer dan de meeste mensen. Dát noemen we nou een ‘fantastic beast’!

Zijn baasje (@BrizzyVoices) is natuurlijk megafan van Harry Potter en Fantastic Beasts, maar dat had iedereen waarschijnlijk al door.

Het filmpje van de magische hond is momenteel ontzettend populair; op twitter werd de video in twee dagen 4 miljoen keer bekeken. Harry Potter-auteur J.K. Rowling heeft nog niet gereageerd op Remus’ kunsten.

Bericht wordt geladen...
Een paar dagen geleden postte ze deze foto van haar eigen hond; misschien is ze die nu als een bezetene aan het trainen?