• Nieuws

Deze GTST-acteur zoekt zijn heil binnenkort ergens anders!

Deze GTST-acteur zoekt zijn heil binnenkort ergens anders!

Wederom slechte tijden in Meerdijk! Binnenkort verdwijnt één van de acteurs uit ‘s neerlands populairste soapserie. Gelukkig vanwege goede tijden!

Goede Tijden, Slechte Tijden-fans moeten binnenkort afscheid nemen van… Max Willems, aka Q Bouwhuis! RTL Boulevard bracht het nieuws naar buiten, nadat Willems’ vertrek door RTL werd bevestigd.

Onlangs werd bekend dat Max Willems een rol zou krijgen in een Amazon-project met de titel College. Aanvankelijk dacht men dat College een film zou worden, maar nu blijkt het om een serie te gaan. Logischerwijs heeft Willems geen tijd meer voor opnames in Nederland.

College draait om een groep studenten die, met vallen en opstaan, volwassen worden op een campus. Willems speelt de rol van Samson: een grappige, relaxte en rijke student die maar moeilijk van de drugs af kan blijven.

Bye bye, Bouwhuis

Zijn personage Quintus ‘Q’ Bouwhuis blijft wél rondhangen in Meerdijk. De geboren Leidenaar Giovanni Kemper zal eind november te zien zijn als Q. Kemper is vooral bekend als musicalacteur (o.a. Oliver, The Lion King) en deed in 2013 mee aan So You Think Can Dance, waarin hij vierde werd. In België is hij wat bekender, als lid van de Ketnetband.

Toppie.

Max Willems trad in november vorig jaar toe tot de cast van GTST. Zijn personage begon als vakkenvuller van een (verdacht ruim opgezette en opgeruimde) Lidl-vestiging in Meerdijk. Q bleek familie te zijn van Anton Bouwhuis, en woont inmiddels in bij zijn achterneef/oom Anton.

Foto: RTL/Feriet Tunc