Deze films en series verschenen afgelopen week op Netflix

Veronica Superguide logo
Deze films en series verschenen afgelopen week op Netflix

Deze films en series verschenen afgelopen week op Netflix

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Netflix beleefde een luw weekje. Vorige week verscheen hitserie The Crown, en op 22 december komt Bright uit, Netflix’ duurste speelfilm tot nu toe. Toch verschenen er prima nieuwe series voor fijnproevers!

El Chapo

Fans van misdaadseries als Narcos kunnen prima uit de voeten met het tweede seizoen El Chapo. De crimi toont de opkomst van Joaquín Guzman als de grootste druglord van Mexico.

Ash versus Evil Dead

Na de verschrikkelijke gebeurtenissen in Evil Dead en Army Of Darkness is Ash Williams (Bruce Campbell) een emotioneel wrak. Jarenlang zwierf hij rond, maar als de duivelse ‘Deadites’ terugkeren kan hij niet meer vluchten. Over the top horrorcomedy van de bovenste plank! De eerste twee seizoen staan nu op Netflix, een derde seizoen is al aangekondigd.

Series

De Bennetts proberen wederom hun boerderij én de familie te redden, in nieuwe afleveringen van The Ranch. Hoofdrolspeler Danny Masterson (Rooster Bennett) raakte onlangs in opspraak vanwege seksueel overschrijdend gedrag. Masterson werd ontslagen, maar is in het tweede en derde seizoen van de comedyserie nog te zien.

Voor de jeugd is het tweede seizoen Trollhunters een leuke nieuwkomer. In deze spannende animatieserie, bedacht door Guillermo Del Toro, strijdt James Lake Jr. (een van de laatste rollen van Anton Yelchin) tegen boosaardige fantasiewezens.

In Manhunt: Unabomber jaagt FBI-agent Jim Fitzgerald (Sam Worthington) op de gelijknamige terrorist. Paul Bettany (Iron Man, The Da Vinci Code) kruipt in de huid van Ted Kaczinsky. De Unabomber werd berucht vanwege zijn dodelijke bombrieven, die hij tussen 1978 en 1995 naar universiteiten en technologiebedrijven stuurde.

Zo grandioos en meeslepend als The Crown is, zo melig is de comedyserie The Windsors. De luchtige serie behandelt het leven van de Britse koninklijke familie als een soap, en plaatst de royals in de meest bizarre situaties.

Films

Op filmgebied gebeurde er niet veel nieuws. Op het vlak van comedy zien we The Break-Up en Pottersville. Op dramagebied zijn Seoul Searching, Fiore en A Five Star Life nieuwe toevoegingen. Daarnaast verscheen er nog wat budgethorrorfilms: The Haunting Of Helena en Neverlake.

Documentaires

Wormwood, van de Oscar-winnende documentairemaker Errol Morris, toont de bizarre experimenten van de CIA. Meer dubieuze praktijken van de geheime dienst zie je in Freeway: Crack In The System. Freeway laat zien hoe drugsbaas Rick Ross, met hulp van de CIA, de crackepidemie kon voeden.

De docu Risk duikt in de persoon van Wikileaks-oprichter Julian Assange. Laura Poitras werkte zes jaar aan de documentaire, die zich meer op Assange als persoon dan op Wikileaks richt.

Comedy

Producer en regisseur Judd Apatow (Anchorman, Girls, The Big Sick) begon zijn carrière als stand-up-komiek. Op zijn 50ste heeft hij nu eindelijk zijn eigen comedy-special, genaamd The Return.

Lees verder