Deze drone-beelden van Disney's Star Wars-park zijn waanzinnig

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Deze drone-beelden van Disney's Star Wars-park zijn waanzinnig

Deze drone-beelden van Disney's Star Wars-park zijn waanzinnig

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Twijfels over Disney’s nieuwe Star Wars-parken kun je bij deze parkeren. Pun intended. De mediagigant heeft wat drone-footage vrijgegeven van een park in aanbouw in Californië en dat ziet er waanzinnig uit.

Batuu

Zijn de beelden en de daaropvolgende conceptkunst wat onherkenbaar? Dat kan. Volgens Disney is het park gebaseerd op Batuu, een onbekende Outer Rim-planeet. Niet getreurd, prullaria uit alle tien films is in het decor verwerkt. Het wordt dus een feest van herkenning, zelfs voor de niet-doorgewinterde Star Wars-fan.

Star Wars: Galaxy's Edge

Volgend jaar kunnen fans zich vergapen aan Star Wars: Galaxy’s Edge en zich onderdompelen in de wereld Jedi’s, X-Wings, Tie-Fighters, groezelige kantine’s, verre oorden en bizarre buitenaardse schepsels. Je kunt er ritjes maken in de Millennium Falcon, eten in speciale restaurants en natuurlijk gruwelijk veel Star Wars-rommel kopen.

De twee Galaxy's Edge-parken zijn vanaf 2019 te bewonderen in Californië en Flordia. Parijs krijgt ook een aantal nieuwe Star Wars-attracties, maar of dat ook gaat om een Galaxy's Edge-park is nog niet bekend.

Star Wars-hotels

Disney publiceerde eerder al twee video’s die een toffe sfeerimpressie geven van hun geplande Star Wars-hotels. De kamers zijn zo ontworpen dat fans het idee hebben dat ze door de ruimte zweven. Inclusief raam dat uitkijkt op de sterren, klinisch ogende Star Wars-bedden en heldere neonlampen.

Lees verder