Deze 7 series fungeren prima als levend behang

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Deze 7 series fungeren prima als levend behang

Deze 7 series fungeren prima als levend behang

|
|

Laatste update:

Sommige series vergen 100 procent van je onverdeelde aandacht. Anderen zijn net levend behang. Shows die prima te verteren zijn, zodat jij ondertussen lekker kunt strijken, Tinderen of met je moeder kunt bellen. Wij zetten er zeven op een rij.

ALS JE AAN HET KOKEN BENT

CHEF’S TABLE

Lekker wat nasi aan het opwarmen? Een beetje pretentieus geneuzel van een Franse niche-chef die kookt met gemberzeep doet wonderen. Geef het tien minuten et voilà: je bent een soort Gordon Ramsay-light. 

ALS JE AAN HET DUTTEN BENT

EEN MARVEL-SERIE

Hoewel (sommige) Marvelseries best verdienstelijk zijn, zou het hier en daar best wat korter mogen. Ze duren gewoon te lang. Perfect om even bij in slaap te vallen dus. Je gaat out en vlak voordat Daredevil klaar is met zijn oeverloze geklets wordt je wakker. Zo kun je direct die moddervette actiescène meepakken. Iron-Fist werkt het beste wanneer je ’s avonds daadwerkelijk gaat tukken.

ALS JE AAN HET FITNESSEN BENT

ALTERED CARBON

Altered Carbon is het serie-equivalent van een technonummer: één grote adrenalinestoot. Gooi daar een paar acteurs tegenaan met uit-steen-gehouwen lichamen en je hebt een show die prima als achtergrondgeluid fungeert tijdens een maagblokjes-sessie. Bovendien hoef je de serie niet zo serieus te nemen, dus dat is mooi meegenomen.

ALS JE VRIENDEN LANGSKOMEN VOOR KOFFIE EN KANO’S

COMEDIANS IN CARS GETTING COFFEE

De perfecte sfeermaker voor een koffiedate. Comedians in Cars Getting Coffee is luchtig, niet te lang en door de wisselende gesprekstof prima een paar minuten te missen. Ook vermijd je ongemakkelijke stiltes als een pro door ze op te vullen met het geleuter van Jerry Seinfeld.

ALS JE AAN HET BREIEN BENT

PROJECT RUNWAY

Tover je suffe hobby om tot een waar feest. Als je in het tijdsbestek van één aflevering bijvoorbeeld een sok weet te breien heb je bijna zo’n zelfvoldaan gevoel als de deelnemers. 

ALS JE AAN HET LEVEN BENT

FRIENDS

Heb je Friends gezien, dan is de kans groot dat je iedere aflevering met gemak kunt opdreunen. De rewatch-waarde van deze sitcom is bijzonder hoog. Iedere aflevering begint niet voor niets met “The One Where..." of "The One With...”. Het is daarmee de ultieme behangserie. Je kunt letterlijk een andere show opzetten, terwijl je Friends kijkt.

Lees verder