Derde seizoen Lethal Weapon krijgt meer afleveringen

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Derde seizoen Lethal Weapon krijgt meer afleveringen

Derde seizoen Lethal Weapon krijgt meer afleveringen

|
|

Laatste update:

Als je hoofdrolspeler aangeeft dat hij na dit seizoen stopt, zorg je er gewoon voor dat het eeuwig duurt!

Fox heeft twee extra afleveringen van Lethal Weapon besteld, waardoor het derde seizoen vijftien afleveringen zal beslaan. Onlangs meldde Damon Wayans dat hij helemaal klaar was met de populaire actiecomedy. Net als zijn personage Murtaugh kreeg hij een acute aanval van ‘too old for this shit’. 

Volgens Fox bestonden de plannen voor een ‘verlengd seizoen’ al langer, en hebben ze niets te maken met Wayans’ aangekondigde afscheid. Mede door het dramatische vertrek van Clayne Crawford telde het derde seizoen (nog niet in Nederland te zien) maar dertien afleveringen. Nu worden het er vijftien; vergeleken met de eerste series (achttien en 22 episodes) nog steeds erg kort, maar elke verlenging is op dit moment mooi meegenomen.

To be continued?

Schijnbaar hebben de makers van Lethal Weapon wel naar Damon Wayans geluisterd. Ze hebben met de acteur overlegd over het filmschema, en hij krijgt nu aangepaste maaltijden die zijn afgestemd op zijn diabetes. 

Volgens (onbevestigde) geruchten is Wayans hierdoor weer wat bedaard: de deur naar een vierde seizoen met de acteur staat weer op een kiertje. Er is dus nog hoop: Lethal Weapon zonder Roger Murtaugh (en Martin Riggs) is die naam natuurlijk niet waard

Lees verder