Nick McGlashan in Deadliest Catch

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Nick McGlashan in Deadliest Catch

Deadliest Catch-ster Nick McGlashan overleden

|
|

Laatste update:

Slecht nieuws vanaf de Summer Bay. Nick McGlashan, de opzichter van de vissersboot uit Deadliest Catch, is afgelopen weekend overleden.

McGlashan was sinds 2013 te zien in Deadliest Catch. Hij groeide op in Alaska, waar hij al op jonge leeftijd begon te vissen. McGlashan werkte o.a. op de vissersboot Summer Bay van kapitein Wild Bill, waarop hij in 2019 een ongeluk kreeg. In het meest recente seizoen had Nick heel wat te stellen met de Russische matroos Vasily, die zijn werk niet wilde doen.

Deadliest Catch (en drugs)

McGlashan werkte hard op de show, maar worstelde ook jarenlang met een drank- en drugsverslaving. Tijdens het extreem zware werk gebruikte Nick op één dag soms een liter wodka, heroïne én crystal meth.

Wild Bill schopte hem daarom van zijn boot af, maar gaf de ervaren visser later een tweede kans en betaalde een afkicktraject voor zijn collega. Het gebeurt natuurlijk vaker in zware beroepen dat mensen naar verdovende middelen grijpen, maar McGlashans verslavingen waren op Discovery Channel te volgen! Nadat hij was afgekickt probeerde McGlashan zijn bekendheid in te zetten om voorlichting te geven over drugsverslaving.

De doodsoorzaak van Nick McGlashan is niet bekendgemaakt. De beroemde krabvisser overleed afgelopen weekend in Nashville, op 33-jarige leeftijd.

Lees verder