De wereld is niet klaar voor Ready Player One’s filmposters...

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
De wereld is niet klaar voor Ready Player One’s filmposters...

De wereld is niet klaar voor Ready Player One’s filmposters...

|
|

Laatste update:

De virtual reality-wereld uit Steven Spielberg’s Ready Player One wemelt van de verwijzingen naar games, films en literatuur. De filmposters ook, en niet iedereen kan dat waarderen!

De nieuwe promo’s van de scifi-actiefilm roepen allerlei emoties op. Deze posters kopiëren die van klassieke, populaire films maar vervangen de sterren door de Cast van Ready Player One. Het ziet er toch een beetje… Nou ja, kijk zelf maar!

Ready MS Paint

Het internet zou het internet niet zijn, als nu niet iedereen over elkaar heenvalt om de promo’s te bespotten! De kritiek valt grofweg samen te vatten in twee groepen. Eén groep vindt het na-apen van bekende filmposters een soort heiligschennis. Anderen vinden het idee best leuk, maar de uitwerking verschrikkelijk. Eerlijk is eerlijk: sommige posters zien er wel uit alsof de kleinkinderen van Steven Spielberg ze in Paint gemaakt hebben.

Volgens de ‘believers’ is dat juist expres gedaan, en moeten we de Ready Player One-posters allemaal niet te serieus nemen. Oordeel zelf!

In Ready Player One spelen mensen in een ultieme virtual Reality-wereld, genaamd Oasis. Als de eigenaar van deze entertainment-hemel overlijdt, begint er een fanatieke zoektocht binnen de spelwereld. Degene die als eerste het grote geheim ontrafelt, erft Oasis!

Naast Wade ‘Parzival’ Wyatt en zijn vrienden, zoekt ook het kwaadaardige bedrijf Innovative Online Industries naar de oplossing. Al snel lopen alle verschillende fantasiewerelden totaal door elkaar heen!

Ready Player One draait vanaf 29 maart in de bioscoop.

Lees verder