De Volledige Trailer voor House of Cards Seizoen 6 is hier!

Veronica Superguide logo
De Volledige Trailer voor House of Cards Seizoen 6 is hier!

De Volledige Trailer voor House of Cards Seizoen 6 is hier!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Vorige maand hadden we al enkele mysterieuze teasers plus een eerste trailer voor House of Cards seizoen 6, maar nu heeft Netfix de volledige trailer vrijgegeven voor dit aankomende seizoen. Het uitgangspunt is inmiddels bekend: Frank Underwood is dood, en Claire Underwood is de eerste vrouwelijke president van de Verenigde Staten. Maar het wordt haar bepaald niet gemakkelijk gemaakt...

Verwensingen en bedreigingen

Deze nieuwe trailer zet uiteen wat Claire allemaal wel niet te verwerken krijgt als opvolger van haar overleden man: ze wordt aan alle kanten tegengewerkt, en daarna krijgt de kersverse presidente ook nog eens een bak verwensingen en al dan niet verhulde bedreigingen over zich heen. Maar we weten van de eerdere seizoenen al dat mevrouw Underwood een dame is die stevig in haar hakken staat, dus ook nu zal ze zich niet uit het veld laten slaan.

Toch nog één seizoen zonder Spacey

Voor iedereen die het afgelopen jaar op een onbewoond eiland heeft gewoond en nu roept “Waaat? Is Frank dood??”, leggen we het nog één keer uit: na de beerput aan beschuldigingen van seksueel ongewenste intimiteiten aan het adres van Kevin Spacey, was het voor Netflix geen optie om nog met hem door te gaan. De serie werd bijna gecanceld, maar nadat Robin Wright net zo fel haar kont tegen de krib gooide als Claire Underwood dit in de serie doet, besloot de streamingdienst er toch nog één laatste seizoen aan vast te plakken.

We weten trouwens nog niet hoe Frank aan zijn eind komt, dat blijft dus nog even geheim.  Het zesde en laatste seizoen van House of Cards verschijnt op vrijdag 2 november op Netflix.

Lees verder