Populairste films, Pathe, Avatar

Veronica Superguide logo
Populairste films, Pathe, Avatar

De opnamen van Avatar 2 gaan deze herfst van start

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Denk je aan Avatar 2, dan denk je aan vertraging. Maar er is goed nieuws: de cast van de sequel heeft te horen gekregen wanneer ze op de set moeten verschijnen voor de opnamen.

Het wachten waard

Najaar 2017, it is. Dit maakte Sigourney Weaver bekend in gesprek met The Hollywood Reporter. “Ik verzeker je, de scripts zijn zo geweldig. Ik ben absoluut niet bang om fans teleur te stellen”, aldus Weaver, die tevens bevestigde dat ze de klus zo snel mogelijk proberen te klaren.

De komende acht jaar

"Mensen moeten begrijpen dat dit om meerdere films gaat. Het is een epische onderneming”, zei James Cameron eerder over de franchise. Naast Avatar 2 staan er namelijk nog drie films op de planning. “Dit neemt de komende acht jaar van mijn leven in beslag”, vertelde de regisseur vorige maand in gesprek met de Toronto Star

Startdatum

Ondertussen wachtten Sam Worthington, Zoe Saldana, Sigourney Weaver en de rest van cast en crew op een startdatum. Gelukkig is die er nu, maar het blijft hopen dat Cameron ondertussen niet met nog een update over uitstel komt.

Lees verder