De Karate Kid-saga gaat verder in nieuwe teaser Cobra Kai

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
De Karate Kid-saga gaat verder in nieuwe teaser Cobra Kai

De Karate Kid-saga gaat verder in nieuwe teaser Cobra Kai

|
|

Laatste update:

In 1989 hing Daniel-san zijn karategi aan de wilgen. Nu, bijna 30 jaar later, is de iconische ‘80s-held terug van weggeweest. En zijn aartsrivaal Johnny Lawrence ook.

Cobra Kai

In de nieuwe YouTube Red-serie Cobra Kai staan Ralph Macchio en William Zabka weer tegenover elkaar. In de teaser zien we Johnny na jaren de Cobra Kai-dojo weer heropent en een nieuwe groep studenten begint te trainen.

Daniel-san vs. Johnny

Lang nadat Daniel-san Johnny voor de tweede keer heeft afgemat op het All Valley Karate Toernooi, zijn de twee volwassen geworden en leiden ze hun eigen levens. Het gaat Daniel voor de wind: het huisje, boompje, beestje-lijstje heeft-ie afgevinkt én hij runt een succesvolle autodealer.

Met Johnny gaat het iets minder lekker en hij verlangt terug naar de tijden waarin hij schitterde als karate-ster. De gekrenkte rivaal van Daniel-san besluit daarom de Cobra Kai-dojo weer te openen. Tot ongenoegen van laatstgenoemde natuurlijk, waardoor er als vanouds weer een lekkere vete ontstaat.

Heerlijk over the top

Als we de trailer mogen geloven zit de serie vol goedbedoelde pulp, is-ie heerlijk over-the-top en is het bovenal een feest van herkenning. Het trio dat de serie op poten heeft gezet doet vooral comedy-werk, dus verwacht ook een hoop humor. Naast LaRusso en Zabka hebben ook Xolo Maridueña (Parenthood), Tanner Buchanan (Designated Survivor) en Courtney Henggeler (Mom) een rol.

Lees verder