De Gilmore Girls-revival staat op Netflix

Door Redactie
De Gilmore Girls-revival staat op Netflix

Vrijdag 25 november is een dag waar we al een tijdje naar uitkeken. De reden? De langverwachte revival van Gilmore Girls staat eindelijk op Netflix.

Stars Hollow

"Where you lead, I will follow..." Het welbekende introliedje klinkt ons als muziek in de oren en doet ons terug verlangen naar het schattige stadje Stars Hollow waar Rory Gilmore en haar moeder Lorelai hun levens leiden. Met de komst van de oorspronkelijke serie Gilmore Girls gaf Netflix al gehoor aan deze wens, maar we zijn toch ook wel erg benieuwd naar de revival.

A Year In The Life

In A Year In The Life, zoals de revival heet, krijgen we vier lange afleveringen lang te zien hoe het nu is met moeder en dochter. Hoe staat het met Rory's carriere en met wie is ze nu samen? Hoe is het met Lorelai en Luke? Zeker is dat we ook een heleboel andere oorspronkelijke bewoners van Stars Hollow en omstreken te zien krijgen.

Netflix

Emily, Lane, Sookie, Paris, Jess, Dean, Logan, Kirk, Miss Patty. We kunnen niet wachten om A Year In The Life te zien. Voordeel: het is weekend. Dat betekent dat je alle tijd hebt om de revival te bingewatchen. Of, als je geduldig genoeg bent, bewaar je nog wat voor later. A Year In The Life staat nu op Netflix.